FilmTips.dk

Formålet med FilmTips.dk er at levere:

 • Anmeldelser: Forholdsvis korte (typisk op til ca. 200 ord) og præcise anmeldelser af både biograf- og Bluray/DVD-film. Ideen er at du hurtigt skal kunne få dig et indtryk af om en film er god eller ej, uden at skulle læse dig igennem flere siders anmeldelser. Særligt ventede film vil lejlighedsvis få en længere anmeldelse, men de vil så have en kort anmeldelse øverst, så du stadig hurtigt kan beslutte dig for om det er noget for dig eller ej.
 • Inspiration: Igennem menu-kategorisering at hjælpe dig med at finde ud af hvilken film du nu skal til at se – afhængigt af dit humør og selskab.
 • Nyheder: Særlige heads-up info om spændende tiltag, ny teknologi, særlige filmarrangementer, kommende film, osv. For nyeste info, følg med på Facebook og Twitter via @filmtipsdk.
 • “5 Skarpe”: Lejlighedsvis liste “5 Skarpe” op, som vil være 5 gode film indenfor en bestemt genre – det kunne fx være 5 gode film med twistet plot, 5 gode bilfilm eller lignende, som igen skal fungere som inspirationskilde til dig og dine filmvalg. Det vil ikke være komplette anmeldelser, men blot nogle få linjer om hver film.

Om mig:

Mit navn er Peter. Født 1981, uddannet civilingeniør og arbejder til dagligt i bogbranchen, på trods af at min store passion ironisk nok ikke er bøger, men derimod film. Jeg er selvudnævnt filmnørd. Jeg har altid set mange film og har efterhånden set over 1400 film/serier og ejer mere end 700 originale film, bokssæt og serier på DVD og Blu-ray. Har et 7.1 surround bluray hjemmebio system og går derudover ofte i biffen.

Du kan følge med i hvilke film jeg har set på den fremragende side iCheckMovies.com, som jeg på det kraftigste kan anbefale til at holde styr på hvilke film man har set og hvilke film man mangler at se fra “de store lister”, som fx ‘IMDb Top 250’ eller ‘1001 Movies You Must See Before You Die’. De film jeg har set kan du se ved at klikke på banneret nedenfor:
McPeter's iCheckMovies.com

Pt. er det mig der skriver alle anmeldelser og artikler, men jeg har flere faste film-partnere, som jeg ivrigt diskuterer filmoplevelserne med. Derudover er jeg igang med at lave en artikelserie med Christian Møller Jensen.

Copyright:

Tekster fra Filmtips.dk tilhører forfatteren af den enkelte artikel. Du må gerne citere filmtips.dk med kildeangivelse. Plakatbilleder brugt til anmeldelser og lignende tilhører de oprindelige udgivere.

Kontakt mig:

Du er velkommen til at kommentere under de enkelte anmeldelser eller artikler. Derudover har du også mulighed for at skrive mig en mail eller kontakte mig via Facebook.

Categories: Info

6 Responses so far.

 1. Peter says:

  Fedest!

 2. Lars says:

  Flot og nyttig hjemmeside!

 3. Palle says:

  Hatten af for det flotte arbejde.. og god vind.
  Hilsen Palle

 4. FIlip says:

  Super initiativ og god ide med kategorierne som alternativ til genre-inddelingerne.

 5. Torben says:

  Godt taget! Kommer helt sikkert til at tjekke filmtips.dk jævnligt fremover.

Leave a Reply