FilmTips.dk

Total Recall - Film anmeldelse

Årstal: 2012     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Len Wiseman Spilletid: 118 min Genre: , , , , , , , , ,
7/10

Total Recall er en glimrende sci-fi actionfilm, men heller ikke meget mere. Det er et remake af Paul Verhoevens film ved samme navn fra 1990 med Arnold, men det er efterhånden så mange år siden jeg har set den, at jeg ærligt talt ikke kan huske præcis hvor meget den minder om den. Men det gør sådan set heller ikke noget, for den nye udgave er i sig selv god underholdning, med flotte actionscener, superb lyd og hæsblæsende jagt-sekvenser igennem en dystopisk fremtidsverden, hvor kun Storbritanien og Australien stadig er beboelige områder.

Historien bygger på en novelle af Philip K. Dick, ligesom bl.a. Blade Runner og efterhånden en del andre sci-fi film. Den er sådan set udemærket, bortset fra at Colin Farrells ringe skuespil som sædvanligt ikke helt rækker til hans rolle. Til gengæld synes jeg bedre om både Kate Beckinsale og Jessica Biel, som filmens to handlekraftige og ikke mindst kampdygtige kvinder, end jeg havde regnet med. Dejligt med en actionfilm hvor de kvindelige skuespillere ikke kun er til pynt, men også selv kan dele røvfuld ud.

Det er ikke en film der river én følelsesmæssigt med, men det er bestemt ikke den værste sci-fi actionfilm der findes derude. Kan anbefales som god popcorn underholdning.

Leave a Reply