FilmTips.dk

To the Wonder - Film anmeldelse

Årstal: 2012     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Terrence Malick Spilletid: 112 min Genre: , , , ,
6/10

To the Wonder er seneste film fra Terrence Malick, manden bag film som The Tree of Life og The Thin Red Line. Har man set andre af hans film, så ved man næsten hvad man kan forvente af den: den er fantastisk flot og stemningsfyldt, men samtidig også ret langsom. Filmen handler grundlæggende om tro, håb og kærlighed – eller i hvert fald den konstante søgen efter dette. Vi følger både et par der kæmper for at fastholde kærligheden, samt en præst der kæmper for at genfinde sin tro.

Skuespillet er sådan set fint, selvom der er meget lidt dialog. Det meste tale er fortælle-monologer på skift fra filmens fire hovedroller. Olga Kurylenko har størstedelen af monologen og løfter opgaven godt. Ben Affleck siger ikke så meget i forhold til hans centrale rolle i filmen. Rachel McAdams og især Javier Bardem bliver dog ikke brugt nok. To The Wonder er enormt flot filmet. Til sidst bliver man dog lidt træt af at se på billeder af en kvinde eller kærestepar der danser og leger i det høje græs. Der er rigtig god lyd og musik.

To the Wonder vil formentligt være for langsom for de fleste. Men er man til flotte billeder og virkningsfuld musik, så vil den formentligt være en oplevelse værd. Dog er det bestemt ikke Terrence Malicks bedste film. Se den kun hvis du er tålmodigt anlagt.

Leave a Reply