FilmTips.dk

The Wolf of Wall Street - Film anmeldelse

Årstal: 2013     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Martin Scorsese Spilletid: 180 min Genre: , , , , , ,
8/10

The Wolf of Wall Street er på mange måder en Scorsese film. Selvom han flere gange før har behandlet storhed og fald, så har det aldrig været så sjovt at overvære som nu. Filmen er på mange måder sprudlende og den er langt sjovere end de fleste “normale” platte komedier. Manuskriptet er dog ikke perfekt og jeg kunne godt savne flere af de mere alvorlige scener, fremfor nogle af de mange festlige sekvenser.

Skuespilpræstationerne er fremragende over hele linjen, hvor Leonardo DiCaprio naturligvis bærer hovedrollen på fornem vis. I starten møder vi en særdeles veloplagt Matthew McConaughey, som gerne måtte have været med i mere af filmen. Derudover leverer Margot Robbie, Kyle Chandler og især Jonah Hill nogle gode biroller. The Wolf of Wall Street er fremragende filmet i et visuelt ekstravaganza. Lydbilledet fungerer forholdsvist neutralt og selvom det havde sine øjeblikke, var jeg ikke så imponeret over soundtracket.

Det er svært at sætte fingeren på præcis hvad, men det føles som om at The Wolf of Wall Street mangler et eller andet. På en måde føles den en smule langtrukken, men omvendt er der andre elementer jeg savner. Man bør ikke sammenligne den med Scorseses tidligere dramaer som Casino og Goodfellas. I stedet skal man se den som den komedie det er. Det er pokkers sjov underholdning og bestemt en film jeg vil anbefale.

Leave a Reply