FilmTips.dk

The LEGO Ninjago Movie - Film anmeldelse

Franchise: LEGOÅrstal: 2017     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Charlie Bean, Paul Fisher & Bob Logan Spilletid: 101 min Genre: , , , , ,
5/10

Den seneste LEGO film handler om en flok venner, som på bedste Clark Kent-vis gemmer på en hemmelig identitet og bekæmper skurke i deres fritid. Dog ikke decideret som superhelte, men som ninjaer – vel at mærke den slags der styrer kæmperobotter. Den onde skurk Lord Garmadon pønser på at overtage vores heltes hjemby Ninjago, men det bliver ikke uden kamp.

De mange stemmer til karaktererne leveres på engelsk af bl.a. Dave Franco, Justin Theroux og Michael Peña. Det fungerer glimrende, dog er de fleste af karaktererne noget endimensionelle. Plottet fungerer nogenlunde, men virker en smule trivielt, selv for en animationsfilm. Hvad plotter mangler af fantasi, vejes til gengæld godt op af det flotte univers med vulkaner, kæmperobotter og masser af engagerende actionsekvenser. Billedet står flot i 4K og der er virkelig mange detaljer at bemærke. Det medfølgende Atmos lydspor er medrivende, men masser af aktivitet i surroundhøjtalerne.

‘The LEGO Ninjago Movie’ er måske ikke traditionelt set en god film, hvis man ser den med de voksne briller på. Men med både LEGO, ninjaer og kæmperobotter formet som hajer, er den bestemt underholdende. Selvom den ikke lever op til de to foregående LEGO film, så er jeg sikker på at den vil være værd at se for et yngre publikum. Jeg ville i hvert fald ønske at jeg havde set den, da jeg var knægt.

Det anmeldte eksemplar er 4K UHD versionen af filmen.

Leave a Reply