FilmTips.dk

The Last Stand - Film anmeldelse

Årstal: 2013     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Jee-woon Kim Spilletid: 107 min Genre: , , , , , , , , ,
7/10

The Last Stand er koreanske Jee-woon Kims første amerikanske film og det slipper han ganske hæderligt fra. Arnold har rundet de 66 år og har ikke haft en hovedrolle siden 2003, men gensynsglæden og størrelsen på hans overarme overstiger langt hans (som altid) lidt stive skuespilform og plastikmimik.

I filmen spiller han en landsby-sherif, som sammen med sine vice-sheriffer er det eneste der står imellem den mexikanske grænse og en undvegen fange på flugt fra FBI. Fangen spilles skruppelløst og glimrende af Eduardo Noriega, mens den ledende FBI-agent spilles af den altid intense Forest Whitaker.

The Last Stand er en underholdende, moderne western med masser af støv, brutale skuddueller og standhaftige karakterer – dog er hestene udskiftet med brølende sportsvogne til stor fornøjelse. På trods af at plottet fremstår svagt, så klarer det sig nogenlunde hjem når man tager højde for at det er en Arnold film. Johnny Knoxville var dog tæt på at ødelægge oplevelsen for mig, da han alt for ihærdigt forsøger at være et comic relief. Forstår slet ikke hvorfor han på nogle plakater bliver nævnt som et hovednavn – hvad skal man helt ærligt med ham når man har Arnold?

Jeg kan varmt anbefale The Last Stand, formentligt som 2013’s bedste rendyrkede oldschool actionfilm.

One Response so far.

  1. Gadsbøll says:

    Det er jo under al kritik! 10 ud af 10!

Leave a Reply