FilmTips.dk

The Impossible - Film anmeldelse

Original titel: Lo imposibleÅrstal: 2012     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Juan Antonio Bayona Spilletid: 114 min Genre: , , , , , ,
8/10

The Impossible er en barsk oplevelse og handler om en familie på fem som bliver ramt af tsunamien i Thailand i 2004. Kombinationen af flot fotografering og god lyd er enormt effektiv og sammen med de visuelle effekter resulterer det i at det føles utrolig realistisk, når kæmpebølgerne vælter ind over én. Især Oscar-nominerede Naomi Watts spiller fantastisk, men også hendes ældste søn Lucas, spillet af drengen Tom Holland gør det rigtig godt.

Jeg havde forventet en del cheasy scener fyldt med følelsesporno, men synes faktisk at filmen løfter sig op på et højere niveau end man normalt er vant til fra Hollywood, måske pga. den spanske instruktør og crew. På nær en enkelt scene virker filmen dramatisk og følelsesmæssigt troværdig og kombineret med at man ved at den bygger på en sand historie, så skal man være lavet af granit for ikke at blive rørt af den.

Sammenlagt med de forholdsvis voldsomme scener, så er det bestemt ikke en film hvor man slapper af undervejs. Filmen var bedre end jeg havde forventet og hvis man har nerverne til det, så kan den bestemt anbefales.

Leave a Reply