FilmTips.dk

The Hunger Games: Catching Fire - Film anmeldelse

Franchise: Hunger GamesÅrstal: 2013     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Francis Lawrence Spilletid: 146 min Genre: , , , , , , , ,
6/10

Catching Fire leverer en oplevelse der er meget lig den første film. På trods af ny instruktør bevarer den samme stil, om end en smule mere dyster stemning, hvilket er velkomment. Mærkeligt nok vælger filmen at nedtone reality-show elementet og man savner at se omverdenens reaktioner på hvad der sker i spillet. Starten virker forholdsvist godt og er klart det mest interessante ved filmen. Selve spillet og den såkaldte afslutning er mere middelmådig og det trækker ned på den samlede oplevelse.

Jennifer Lawrence leverer igen et god præstation, som desværre ikke helt bliver modsvaret hos de fleste andre roller. Men de får nu heller ikke meget at arbejde med fra manuskriptet. Donald Sutherland er endnu mere ond, men desværre udnyttes hans sidekick spillet af Philip Seymour Hoffman ikke helt nok. Den visuelle stil er meget lig den første film og lyden er igen fremragende.

Jeg er sikker på at filmen vil være et hit hos fans af franchisen. Men på trods af en virkelig lovende start på filmen, når pusten dog alligevel at gå af ballonen. Cathing Fire vil formentligt fungere bedre når man engang kan se alle fire film i træk. Det virker mest som en appetitvækker for den videre historie og den har lidt svært ved at stå alene. Var du vild med den første film vil du højst sandsynligt også synes om denne – måske endda lidt bedre.

Leave a Reply