FilmTips.dk

The Counselor - Film anmeldelse

Årstal: 2013     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Ridley Scott Spilletid: 117 min Genre: , , , ,
7/10

The Counselor handler om en lidt for grådig advokat der får vovet sig ud i forretninger med mexikanske kartel-gangstere, for at forsørge sin forlovede, som han er smaskforelsket i. Det lyder måske ikke særligt originalt, men Ridley Scott og hans besætning gør det alligevel til en barsk og underholdende oplevelse.

Fassbender spiller som altid fremragende i hovedrollen og castet er generelt imponerende godt, selv i små biroller. Bardem spiller absolut den mest farverige rolle, mens Diaz gør det godt som hans vampede kæreste. Flere af karaktererne er som sådan interessante nok, men mangler unægteligt lidt dybde og udvikling. Filmen er tydeligvis skrevet af forfatteren Cormac McCarthy og indeholder adskillige forholdsvis dialogtunge scener, hvoraf enkelte desværre virker lidt overflødige på trods af hvor velspillede de er. Manuskriptet kunne godt have været skåret en smule bedre til. Til gengæld gennemsyrer hans kyniske tilgang til omverdenen hele filmen og det virker effektivt. The Counselor er visuelt imponerende og ganske farverig. Lyden leverer som forventet, mens soundtracket er godt og yderst varieret.

The Counselor er formentligt ikke en film for alle, men på trods af dens svagheder havde jeg egentligt en god oplevelse med den og kunne godt finde på at se den igen. Du skal være forberedt på en dyster og knapt så actionfyldt film, med en lidt atypisk form for humor. Men så er den til gengæld også et syn værd.

Leave a Reply