FilmTips.dk

The Accountant - Film anmeldelse

Årstal: 2016     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Gavin O'Connor Spilletid: 128 min Genre: , , ,
7/10

Den nemmeste måde at forklare hvad The Accountant går ud på, er hvis du forestiller dig en blanding af Batman og Rainman. Ben Affleck spiller revisoren med de særlige evner, både hvad angår mentalt fokus, men også effektiv kampteknik. Han hyres til at gennemgå en robotvirksomheds regnskaber, men et pludseligt dødsfald ændrer hurtigt behovet for hvilke tangenter han må spille på, for at løse opgaven.

Affleck spiller ganske udemærket i denne lidt afdæmpede rolle, mens han suppleres af en velspillende Anna Kendrick. Derudover medvirker bl.a. J.K. Simmons, Jon Bernthal og John Lithgow, hvor jeg var mindst glad for Simmons præstation. Plottet virker måske en smule søgt og filmens tempo sænkes en smule af de mange flashbacks. Filmen er flot fotograferet, men desværre er det et opskaleret 4K-billede, som kun pletvis føles som en forbedring over HD-kvalitet. The Accountant indeholder et udemærket 7.1 lydspor, men desværre ikke Atmos.

Jeg kunne lide The Accountant bedre end jeg havde forventet og selvom den ikke er perfekt, så føles det som om at instruktøren Gavin O’Connor er sluppet bedre fra det samlede resultat, end de enkelte elementer hver især. Både billede og lyd lader desværre ikke til at være den største opgradering over normal blu-ray. Ikke desto mindre var jeg godt underholdt af actionfilmen og jeg kunne godt finde på at se den igen en anden gang.

Det anmeldte eksemplar er 4K UHD versionen af filmen.

Leave a Reply