FilmTips.dk

Thanks for Sharing - Film anmeldelse

Årstal: 2013     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Stuart Blumberg Spilletid: 112 min Genre: , , , , ,
3/10

Thanks for Sharing handler om en gruppe mennesker i New York, som møder hinanden igennem en støttegruppe for sexafhængige. Den primære hovedperson spilles af Mark Ruffalo, som efter 5 år i cølibat indleder et forhold med Gwyneth Paltrow. Dette giver naturligvis nogle komplikationer. Men på trods af de to yderligere sideløbende historier er filmen forholdsvis forudsigelig. Samtidig er den hverken ligeså grænseoverskridende eller sjov som traileren gerne vil have os til at tro.

Tim Robbins og Gwyneth Paltrow gør det faktisk udemærket, mens jeg fandt Mark Ruffalos rolle en smule kedelig, selvom der dog er lyspunkter. Josh Gad virker mest som et fejlet komisk indslag og Alecia Moore a.k.a. Pink fungerer nogenlunde under omstændighederne. Thanks for Sharing er forholdsvis neutralt filmet, men lyddesignet er minimalistisk og effektivt.

Jeg er muligvis ikke målgruppen for denne film, men jeg fandt den utrolig uambitiøs og kedelig. I sidste ende kan filmen ikke rigtigt beslutte sig for om det er et drama eller en komedie og falder desværre imellem de to stole. Så jeg kan kun henstille til jer piger, at hvis I har tænkt jer at slæbe jeres kæreste med i biffen, så er det ikke denne film I skal se.

Dansk premiere d. 14.november 2013.

Leave a Reply