FilmTips.dk

Shame - Film anmeldelse

Årstal: 2011     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Steve McQueen Spilletid: 101 min Genre: , ,
9/10

Shame er en modig og anderledes film. Vi følger Brandon, en sexafhængig og ensom reklamemand i New York, som spilles uovertruffent af Michael Fassbender. Han får uventet besøg af sin søster, spillet af den dygtige Carey Mulligan, som desværre ikke får så meget spilletid som man kunne håbe på. Hendes ophold i hans lejlighed får hans verden til at gå ud af kontrol. Nicole Beharie spiller i øvrigt en af filmens gode biroller.

Filmen er yderst velinstrueret af Steve McQueen og er fantastisk flot filmet – det er en fornøjelse at se alle de visuelle detaljer igennem filmen. Der er mange lange, anderledes, flotte og ikke mindst særdeles stemningsfulde scener. Hvis du ikke er til film hvor der er meget lidt handling, så er det dog bestemt ikke en film for dig. Og da det jo er en film om en sexafhængig mand, så skal man nok heller ikke være alt for sippet, da der er mange nøgenscener.

Sammen med den fremragende instruktion er filmens utvivlsomme højdepunkt Fassbenders enestående skuespilpræstation og hvis man tør tage en chance og se en anderledes film, så bør man ikke gå glip af denne.

Leave a Reply