FilmTips.dk

Runner Runner - Film anmeldelse

Årstal: 2013     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Brad Furman Spilletid: 91 min Genre: , , , ,
2/10

Runner Runner er et fejlet forsøg på en hvem-narrer-hvem film. Vi følger en økonomistuderende der mister sin opsparing i online-poker, for derefter at drage til Costa Rica for at opsøge ejeren af siden. Han får tilbudt et job og hurtigt arbejder han sig op igennem casino-miljøet, men det er naturligvis for godt til at være sandt. Manuskriptet byder kun på få overraskelser og de fleste scener minder om en skygge af noget man har set bedre et andet sted.

Ben Affleck leverer filmens bedste præstation, selvom hans karakter sagtens kunne have brugt endnu mere kant. Jeg har set film med Justin Timberlake hvor han fungerer udemærket, men han er fejlcastet til denne film og virker overhovedet ikke overbevisende som en lynende intellegent ung mand. Gemma Artertons rolle er så forsvindende lille at den virker ligegyldig for filmens handling. Runner Runner er for det meste filmet udemærket, undtagen når der går håndholdt-extreme i den. Lyden er ikke noget særligt og musikken forsøger forgæves at piske spændingen op.

Runner Runner sætter så mange både i vandet der kunne have haft masser af potentiale, men fejler bare indkassere gevinsten på samtlige. På trods af den korte spilletid når man alligevel at kede sig. Jeg gik ind og så filmen med forholdsvis lave forventninger og den formåede stadigvæk at skuffe. Kan ikke anbefale Runner Runner – der findes mange bedre film derude med lignende tema.

One Response so far.

  1. Anne says:

    Se, jeg havde allerede glemt, jeg havde set filmen. Der er bemærkelsesværdig uinteressant.

    Anne

Leave a Reply