FilmTips.dk

Rampage - Film anmeldelse

Årstal: 2018     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Brad Peyton Spilletid: 107 min Genre: , , , , ,
2/10

‘Rampage’ bygger på arcadespillet ved samme navn fra 1986, hvor man kunne styre en kæmpe abe, en kæmpe ulv og en kæmpe øgle. Side om side skulle de ødelægge så meget af forskellige amerikanske byer som muligt, bl.a. ved at kravle på højhuse, spise mennesker og hoppe på tanks. Alt i alt et virkelig solidt arcardespil, som jeg har brugt utallige timer på at spille. Spillet var specifikt designet til at have en ret løs historie uden så meget formål. På dette punkt kan man sige at filmen lever ret godt op til spillet.

I hovedrollen på filmatiseringen finder vi Dwayne The Rock Johnson. Han spiller sammen med bl.a. Naomie Harris, Malin Akerman, Jake Lacy og Jeffrey Dean Morgan. Selvom jeg har set flere af dem i bedre roller, så er skuespillet generelt ganske dårligt i denne film. Samtidig er plottet virkelig tyndt, men der er dog enkelte scener der alligevel får en til at trække på smilebåndet og så er der nogle ret flotte actionscener ind i mellem. Billedet står fremragende i UHD og det medfølgende Atmos surround-lydspor er som forventet godt med masser af skraldebang.

Der er ikke meget godt at sige om monsterfilmen ‘Rampage’, ud over at den tekniske præsentation er fremragende for både billede og lyd. Det er en film der nærmest forlanger at du har solide tømmermænd for at se den. Den kræver i hvert fald intet som helst af dig som seer. Jeg vil i stedet anbefale dig at finde det originale arcadespil og give det et forsøg sammen med to venner.

Det anmeldte eksemplar er 4K UHD versionen af filmen. Udgivelsesdato 23.august 2018.

Leave a Reply