FilmTips.dk

Piranha 3DD - Film anmeldelse

Årstal: 2012     IMDb | iCheckMovies Instruktør: John Gulager Spilletid: 83 min Genre: , ,
2/10

Piranha 3DD’ er som forventet ikke er særlig god film. Plottet er så godt som ikke eksisterende og kan bedst beskrives som masser af piratfisk og masser af bryster, både i normal hastighed og slow motion, inkl. David Hasselhoffs merlot-patter. Han spiller naturligvis rollen som sig selv i øvrigt.

Brugen af kendte skuespillere som Gary Busey, Christopher Lloyd og Ving Rhames holdes på et absolut minimum og vi må i stedet nøjedes med en flot uinspirerende teenageskuespillere til de fleste af scenerne. Det er samtidig en af den slags 3D film, hvor de fleste af 3D-effekterne forsøger at springe ud i hovedet på en, hvilket bliver trættende i længden, især hvis man forsøger at se den i 2D.

Der er nogen der påstår at ‘store bryster ikke nødvendigvis er lig med gode bryster’ og når man har set ‘Piranha 3DD’ er man tilbøjelig til at give dem ret. Den foregående film var trods alt bedre, selvom det nok er dristigt desideret at kalde den for god. Tror højst filmen kan anbefales at ses når man er beruset.

Leave a Reply