FilmTips.dk

Life of Pi - Film anmeldelse

Årstal: 2012     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Ang Lee Spilletid: 127 min Genre: , , , , , , , ,
7/10

Life of Pi er Ang Lees filmatisering af bogen med samme navn. Vi følger en ung mand på hans livsrejse som skibsbrudet i en redningsbåd sammen med en bengalsk tiger. Det er en film der handler om konceptet tro, men som ikke lægger sig fast på én specifik religion.

Skuespillet er generelt rigtig godt, men for mig er det filmens visuelle univers der er den største stjerne. Billederne og effekterne er enormt overvældende og meget cinematiske. Jeg undrede mig dog over at billedet flere gange ændrede format, men det må jo være et bevist valg. Filmen indeholder et ligeså imponerende 7.1 lydspor, hvor både den flotte musik og lydeffekterne er nydeligt fordelt omkring dig.

Jeg må dog nok indrømme at jeg blev mere imponeret over de flotte billeder og lyden end selve fortællingen, så det er ikke helt det mesterværk jeg havde forventet. Slutningen var en smule skuffende og jeg synes også at filmen virkede en smule for lang. Især virkede den lidt langsom om at komme igang. Når det så er sagt, så er det dog stadig en ganske seværdig feelgood film. Jeg tror at de fleste vil have en positiv oplevelse ved at se filmen.

Leave a Reply