FilmTips.dk

LEGO Batman Movie - Film anmeldelse

Årstal: 2017     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Chris McKay Spilletid: 104 min Genre: , , ,
7/10

‘LEGO Batman Movie’ er vel teknisk set et spin-off til den originale ‘LEGO Movie’ fra 2014. Vi følger her en af birollerne fra den første film, nemlig selveste Batman. Han kæmper imod sin – måske – ærkefjende nr. 1: Jokeren. Og det viser sig faktisk at være en ganske hæderlig Batman film, men altså væsentligt sjovere end normalt.

Både den danske og engelske version af filmen får lagt stemmer til fra en lang række dygtige skuespillere og det fungerer som forventet godt. Det er et godt og kompakt manuskript, med masser af sjove replikker og referencer undervejs. Men jeg følte mig alligevel til tider mættet, på trods af et højt og underholdende tempo igennem det meste af filmen. Billedet står såmen ganske flot. Men ‘LEGO Batman Movie’ er oprindelig lavet i 2K opløsning, så udover den forbedrede farvepalette er der ikke det store at hente ved at se den på UHD fremfor blu-ray. Til gengæld indeholder filmen et fortrinligt Atmos-surroundspor, noget der desværre er udeladt fra 3D blu-ray versionen.

Jeg kunne ikke lade være med at være en smule skuffet over at den ikke var helt ligeså “LEGO-kreativ” som den første ‘LEGO Movie’. Men det er stadig en solid superheltefilm. Jeg er sikker på at jeg ville have elsket at se den dengang jeg var knægt. Jeg vil bestemt anbefale ‘LEGO Batman Movie’ som en familiefilm der bør indeholde noget for de fleste.

Det anmeldte eksemplar er 4K UHD versionen af filmen.

Leave a Reply