FilmTips.dk

Kvinden der forsvandt - Film anmeldelse

Original titel: Gone GirlÅrstal: 2014     IMDb | iCheckMovies Instruktør: David Fincher Spilletid: 149 min Genre: , , , , , ,
8/10

  I ‘Kvinden der forsvandt’ beviser David Fincher endnu engang at han mestrer thriller-genren til fulde – og som sædvanligt er han særdeles samfundskritisk undervejs. Vi følger en ægtemand, spillet af Ben Affleck, hvis kone en morgen er forsvundet fra deres hjem. Fortællingen er delt op i forholdsvis tydelige kapitler, der hver især føles unikke på grund af filmens forskellige drejninger undervejs.

Ben Affleck spiller som forventet godt, men det er Rosamund Pike som leverer filmens allerbedste skuespilpræstation. Carrie Coon er også god som Ben Afflecks fornuftige tvillingesøster. ‘Kvinden der forsvandt’ er velinstrueret og det er en fornøjelse at se en thriller hvor man ikke er sikker på hvor man bliver ført hen. Derudover er filmen fremragende klippet og både billede, lyd og den dystre musik går op i en højere enhed.

Min største anke overfor ‘Kvinden der forsvandt’ er at den når at føles lidt lang. Det kan måske skyldes at man bliver narret af at den ikke er slut, hver gang et kapitel afsluttes. Til gengæld må jeg indrømme at når jeg ser tilbage på filmen, så er den kun blevet bedre for hvert ekstra kapitel man fik med på historien. Så hvis du forbereder dig på det, så venter der forhåbentligt en fremragende filmoplevelse til dig. Jeg glæder mig allerede meget til et gensyn! Ps. Jeg har ikke læst bogen inden jeg så filmen.

Leave a Reply