FilmTips.dk

Jack Reacher - Film anmeldelse

Franchise: Jack ReacherÅrstal: 2012     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Christopher McQuarrie Spilletid: 130 min Genre: , , , , , ,
6/10

Jack Reacher’ er det seneste Tom Cruise actionbrag, men på trods af A-film budget og cast, føles den stadig kun som en dyr B-film. Dette skyldes primært nogle virkelig corny replikker og mindst én kampscene der får én til at overveje om man sidder og ser ‘Alene Hjemme 5’ i stedet. Dog er der en super fed Camaro biljagt, hvor lyden er helt i top, samt en udemærket actionscene til slut i filmen.

Plottet er ikke det bedste, men det fungerer alligevel godt nok til en popcorn-film. Skuespillet fungerer fint til sådan en film, men det er jo altså ikke Oscar-materiale vi taler om. Der har været meget snak om Tom Cruise var høj nok til at spille rollen, men som sædvanlig får de klaret det problem igennem kameravinkler. Hans intensitet fejler jo som bekendt ikke noget.

På trods af filmens åbenlyse svagheder var jeg dog rigtig godt underholdt, måske især fordi man bare skal grine af de corny øjeblikke i stedet for at tage det alt for seriøst. Filmen kan sagtens anbefales til en biograftur med gutterne, gerne i en biograf der sælger øl.

Leave a Reply