FilmTips.dk

Jack Reacher: Never Go Back - Film anmeldelse

Franchise: Jack ReacherÅrstal: 2016     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Edward Zwick Spilletid: 118 min Genre: , , , , ,
5/10

Åbningsscenen er veleksekveret og får hurtigt etableret at Jack Reacher ikke er en mand der skal undervurderes. Samtidig bidrager den også til, at man ikke nødvendigvis behøver at have set den første film, for at kunne følge med. Derfra bliver plottet hurtigt mere komplekst, dog uden samme elegance. Snart befinder vores hovedperson sig på flugt fra militæret i et forsøg på at optrævle en større sammensværgelse.

Jack Reacher spilles igen af Tom Cruise og han befinder sig jo godt i denne type roller. Derudover fungerer Cobie Smulders faktisk udemærket som actionheltinde og jeg synes sagtens at man kunne distancere sig fra, at have set hende i ‘How I Met Your Mother’ tidligere. Filmen er fotograferet fremragende og billedet står rigtig godt, selv i de mørke scener. På trods af at der er inkluderet et Atmos-surroundlydspor på skiven, så virker lydmixet desværre en smule frontlæsset, dog stadig dynamisk og aktivt, især i actionscenerne.

Jack Reacher: Never Go Back er ikke som sådan en dårlig actionfilm, men den lider under at det føles som om man har set det hele før. Og det undrer mig lidt, for Edward Zwick har da bestemt også instrueret gode film. Filmen kan anbefales til fans af den første Jack Reacher, samt film som Taken-franchisen. Synes dog at den første film var en smule bedre.

Det anmeldte eksemplar er 4K UHD versionen af filmen.

Leave a Reply