FilmTips.dk

Familien Miller… langt over grænsen - Film anmeldelse

Original titel: We're the MillersÅrstal: 2013     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Rawson Marshall Thurber Spilletid: 110 min Genre: , , , ,
5/10

‘Familien Miller’ – med den flotte danske undertitel ‘langt over grænsen’ – er en road movie om en desperat hashdealer der forsøger at smugle hash fra Mexico til USA. Det gør han ved hjælp af en autocamper og en falsk familie, bestående af en stripper, en hjemløs pige og en knægt der stadig er jomfru. Snart må de kæmpe sig hjemover, som en blanding mellem ‘Fars Fede Ferie’ og ‘Hangover’ filmene.

Will Poulter spiller overbevisende som “sønnen” og leverer nogle af de sjoveste scener i filmen. Jason Sudeikis leverer bestemt også sin del til filmoplevelsen. Jennifer Aniston er endnu mere vamp end i ‘De Satans Chefer’, men både hende og Emma Roberts roller er desværre primært som modstykker i de mange skænderier, som forsøger at bære handlingen videre. Men der er faktisk en god portion sjove scener i filmen. Det er så til gengæld også stort set det eneste den har at byde på. Den er alt for forudsigelig, urealistisk og lang. Næsten to timer er for langt til denne type komedie. Den er filmet som en film fra 90’erne – jeg ved ikke om det er bevist, men det virker kedeligt. Lydbilledet er heller ikke noget man særligt bemærker.

Savner du et let sommergrin, så kan Familien Miller bestemt tilbyde det. Du skal bare ikke forvente at gå hjem med meget mere end det. Men det er jo selvfølgelig også det vigtigste ved en komedie.

Dansk premiere d.15. august 2013.

Leave a Reply