FilmTips.dk

Django Unchained - Film anmeldelse

Årstal: 2012     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Quentin Tarantino Spilletid: 165 min Genre: , , , ,
8/10

Med ‘Django Unchained’ har Quentin Tarantino endelig valgt at lave en film, hvor hans ofte western-inspirerede soundtracks og stil passer til – og dog så får han alligevel flettet ghetto rap ind i et western-soundtrack – smukt. Filmen er velinstrueret og velspillet, især af både Christoph Waltz og Leonardo DiCaprio. Samtidig er Jamie Foxx tilpas ond i rollen som den hævntørstige Django og så fungerer Samuel L. Jackson godt som et morsomt indslag.

Jeg var ikke fan af fotograferingen i alle filmens scener, selvom der bestemt også er flotte scener med. Lyden af blod der lander om ørerne på én var dog perfekt. Med sine 2 timer og 45 min er det en lang film og den føles måske en smule langtrukken halvvejs igennem, men for det meste er man godt underholdt – hvis ikke, så skulle man nok ikke have valgt en Tarantino film til at starte med.

Man er som sædvanligt aldrig i tvivl om at det er en Tarantino film man er igang med at se, med hvad der hører sig til af god dialog, humoristiske indslag og overdreven vold. Kan bestemt anbefales hvis man er til denne type film.

Du kan i øvrigt lytte til det fremragende soundtrack her

Leave a Reply