FilmTips.dk

De Tre Musketerer - Film anmeldelse

Original titel: The Three MusketeersFranchise: De Tre MusketererÅrstal: 2011     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Paul W.S. Anderson Spilletid: 110 min Genre: , , , , , , ,
5/10

De Tre Musketerer er blevet filmatiseret utallige gange, men Paul W.S. Anderson – bl.a. kendt for Resident Evil filmene – får alligevel tilføjet noget nyt til universet i sit forsøg, nemlig flammekastere og luftskibe. Når det er sagt, så kan det nærmest ikke overraske at plottet er ekstremt tyndt, de fleste af skuespillerne ret dårlige, men at der til gengæld flotte kampscener, flot billede og øredøvende god surround lyd.

Ray Stevenson er den eneste af musketererne der tilnærmelsesvis fungerer, mens både Christoph Waltz, Mads Mikkelsen og overraskende nok også Orlando Bloom er udemærkede som skurke. Milla Jovovich har som sædvanligt en actionfyldt rolle, på trods af balkjole og prinsessekrøller. Filmen føles stilmæssigt lidt som en blanding af Pirates of the Caribbean og Sherlock Holmes filmene, bare mindre sjov og knapt så god.

Hvis man lægger sine forventninger og sunde fornuft på hylden, sætter sig til at se filmen, som var man en 13-årig knægt der blot skal underholdes af fægtekampe og eksplosioner, så vil jeg dog mene at det godt kan lade sig gøre at få en nogenlunde god popcorn oplevelse ud af filmen.

Leave a Reply