FilmTips.dk

De Satans Chefer - Film anmeldelse

Original titel: Horrible BossesÅrstal: 2011     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Seth Gordon Spilletid: 98 min Genre: , , , ,
2/10

Det er vist meningen at ‘De Satans Chefer’ skulle være en komedie, men jeg må indrømme at jeg har svært ved at se det sjove i filmens mange tynde scener og plot. Filmen handler om tre almindelige venner, der alle har fået nok af deres psykotiske chefer. De beslutter sig for at slå dem ihjel, men skal dog først finde ud af hvordan man griber sådan noget an.

Filmens rollebesætning indeholder mange kendte ansigter, bl.a. Kevin Spacey, Jennifer Aniston, Jamie Foxx og Colin Farrell. Selvom de gør hvad de kan, så er det ikke nok til at redde manuskriptets karikerede og overfladiske karakterer. Derudover er der flere af replikkerne der føles kunstigt indsatte, blot for at forsøge at snige et ekstra grin ind – hvilket sjældent lykkedes. Både billede og lyd lever op til standard forventninger, uden at være noget ekstraordinært.

Jeg var tæt på at stoppe filmen flere gange fordi den var så kedelig og kan på ingen måde anbefale den. Tror ikke engang den ikke-sjove komedie ville fungere til solide tømmermænd. En af de mindst mindeværdige film jeg har set for nyligt.

Leave a Reply