FilmTips.dk

Brave - Film anmeldelse

Årstal: 2012     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Mark Andrews, Brenda Chapman, Steve Purcell Spilletid: 93 min Genre: , , , , , , , ,
8/10

Brave er uden tvivl Pixars til dato visuelt flotteste film – det er lige før at man ind imellem glemmer at det er en animationsfilm. Vi følger teenageprinsessen Merida, med stemme fra den overbevisende Kelly Macdonald, i hendes forsøg på at forsone sig med sine forældre og samle det splittede kongerige.

Det er ikke den bedste fortælling Pixar nogensinde har lavet, især ikke til voksne, men den fungerer ganske fint og man er underholdt i dette ‘Braveheart på speed’ eventyr. Både musikken og ikke mindst lydeffekterne er i topklasse, og sammen med de flotte billeder er det en absolut reference-bluray. Har ikke set den i 3D, men der skulle den også fungere godt.

Filmen kan anbefales, dog især til børnefamilier. Jer med små børn skal dog nok være opmærksomme på at der er scener med en farlig bjørn, som måske kan virke lidt voldsomme. Er du en af os mange barnlige sjæle der stadig holder af at se tegnefilm selvom der ikke er børn til stede, så findes der dog bedre alternativer derude.

Leave a Reply