FilmTips.dk

At Any Price - Film anmeldelse

Årstal: 2012     IMDb | iCheckMovies Instruktør: Ramin Bahrani Spilletid: 105 min Genre: , , ,
2/10

At Any Price handler om hvor langt man vil gå for at tage ansvar for sin familie. Historien handler om en søn der hellere vil køre racerløb end at videreføre familiens gård, samt en far der står overfor større og større problemer med selvsamme gård. Filmen skifter dog forholdsvis hurtigt fokus over på problemerne med gården, så man skal ikke forvente særligt meget race.

De fleste skuespil præstationer er ret jævne. Eneste lille overraskelse er Maika Monroe, som gør det fint som sønnikes kæreste. Dennis Quaid påstås at give sit livs bedste præstation, hvilket fortæller mere om resten af hans karriere end om hans kvaliteter i denne film. Zac Efron virker mest som eye-candy med næsten bar overkrop i mange af hans scener. Noget af skylden skal dog også findes i det tvivlsomme manuskript. Plottet kunne som sådan godt have fungeret, hvis manuskriptet dog havde været skrevet betydeligt om. Den er i øvrigt ikke særligt inspirerende filmet. Lyden fungerer udemærket, især i de få race-scener.

At Any Price er en film der slet ikke ramte mig. Jeg ved ikke om den fungerer bedre for amerikanere, men for mig var der bare for mange scener der er ufrivilligt morsomme eller bare ikke følges op på senere i filmen. Eneste grund til at se At Any Price er de mange flotte John Deere maskiner der findes i løbet af filmen.

Leave a Reply