FilmTips.dk

The Fast & The Furious er en film franchise for drengerøve med hang til høj musik, hurtige biler og letpåklædte damer. Selvom serien ikke holder niveauet hele vejen igennem, så må jeg indrømme at jeg sagtens kan finde på at se dem som den guilty pleasure de er.

Som du kan se, så har de i serien forløb ikke helt kunne beslutte sig om en ensartet navngivning på filmene. De har ikke engang kunne blive enige om der skal bruge ‘and’ eller ‘&’. Det hjælpes ikke yderligere af, at den femte film er omdøbt fra ‘Fast Five’ til ‘Fast & Furious 5’ på dansk. Den sjette film følger denne navngivning i Danmark, selvom den vist hedder ‘Furious 6’ i USA.

Filmenes spilletid er følgende – klik på titlen for at læse min anmeldelse af pågældende film:
1 – 106 min – The Fast & The Furious – 7 / 10
2 – 107 min – 2 Fast 2 Furious – 3 / 10
3 – 104 min – The Fast and the Furious: Tokyo Drift – 4 / 10
4 – 107 min – Fast & Furious – 6 / 10
5 – 130 min – Fast & Furious 5 – 7 /10
6 – 130 min – Fast & Furious 6 – 6 / 10

Total: 684 min eller 11 timer og 24 minutter.

Jeg vil anbefale korte pauser mellem 1 og 2, samt 3 og 4. Spisepauser bør ligge mellem 2 og 3, samt 4 og 5. Pausen mellem 5 og 6 film er pt. ikke et problem, da den sjette film jo kun går i biografen endnu, men når du engang kan se dem derhjemme vil jeg anbefale en medium pause her, grundet den lidt længere spilletid på de to sidste film.

Alkohol kan anbefales til at komme igennem især film nr. 2, bortset fra at man jo skal holde mange timer efterfølgende. 🙂

Grundet de noget anderledes 2’er og 3’er, kan man alternativt også vælge kun at se et maraton med de Fast & Furious film som har Vin Diesel i dem. Så vil den samlede spilletid være 473 min eller 7 timer og 53 min.

En lille bonus info er at filmene igennem har benyttet statister der er ægte gaderacere, inklusiv deres biler.

God fornøjelse.

Categories: blog post, Maraton

2 Responses so far.

  1. Kenneth Carlson says:

    Det er så dårlig smag, at det næsten skal prøves.
    Jeg kan sagtens forstå trangen til at springe 2 og 3 over, men Vin Diesel er jo egentlig med i FF3. Godt nok kun i en cameo, men alligevel 😀

    • Peter says:

      Det var nu meget sjovt – jeg så dem over en uges tid med ca. en film hver aften. Men tænkte bare at det også kunne være sjovt som maraton. 🙂

Leave a Reply