FilmTips.dk

Prisoners

En film om to piger der bliver kidnappet, hvorefter den ene piges far kidnapper den formodede gerningsmand. Medvirkende bl.a. Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Terrence Howard og Melissa Leo.

Dansk premiere d.24. oktober 2013.


The Butler

En film om en butler som arbejder for otte forskellige amerikanske præsidenter i Det Hvide Hus over tre årtier. I hovedrollen ses den altid gode Forest Whitaker, men resten af rollebesætningen er også imponerende (på trods af en del ikke-skuespillere): John Cusack, Robin Williams, Alan Rickman, Jane Fonda, Liev Schreiber, Terrence Howard, Cuba Gooding Jr., Melissa Leo, Lenny Kravitz, Oprah Winfrey og Mariah Carey. Filmen er instrueret af Lee Daniels, som bl.a. har lavet Precious.

Dansk premiere d.5.september 2013.


Ain’t Them Bodies Saints

En film om en mand der flygter fra fængsel for at ville genforenes med sin kone og sin datter som han endnu ikke har set. Medvirkende er bl.a. Rooney Mara, Ben Foster og Casey Affleck.

Dansk premiere er pt. ukendt, men den har amerikansk premiere til august 2013.


Spies & Glistrup

En film om en særlig epoke i dansk historie, hvor vi følger de to farverige aficionados Simon Spies og Mogens Glistrup. Hovedrollerne spilles af henholdsvis Pilou Asbæk og Nicolas Bro. Filmen er instrueret af Christoffer Boe.

Dansk premiere d.29.august 2013.


Kvinden i Buret

Kvinden i Buret er filmatiseringen af den første Jussi Adler-Olsen krimi om vicekriminalkommisæren Carl Mørck. Han spilles af Nikolaj Lie Kaas og hans makker spilles af Fares Fares. Derudover medvirker bl.a. Sonja Richter og Søren Pilmark. Filmen er instrueret af Mikkel Nørgaard, med manuskript af Nikolaj Arcel.

Dansk premiere d.3. oktober 2013.

Categories: blog post

Leave a Reply