FilmTips.dk

The World’s End

Britisk sci-fi komedie fra Edgar Wright, som tidligere har lavet bl.a. Shaun of the Dead, Hot Fuzz og Scott Pilgrim vs. the World. På rollelisten finder vi bl.a. Rosamund Pike, Simon Pegg og Martin Freeman.

Dansk biografpremiere 10.oktober 2013


Machette Kills

‘Machete Kills’ er efterfølgeren til Robert Rodriquez filmen ‘Machete’. På den omfattende rolleliste finder vi bl.a. Danny Trejo, Amber Heard, Mel Gibson, Jessica Alba, Charlie Sheen, Vanessa Hudgens, Antonio Banderas, Michelle Rodriguez, Cuba Gooding Jr. og Lady Gaga. Instrueret af Robert Rodriguez med dansk premiere d.7. november 2013.


Trance

En heist film af Danny Boyle, som tidligere bl.a. har lavet Trainspotting, Sunshine og 28 Days Later. Rollelisten består af bl.a. James McAvoy, Rosario Dawson og Vincent Cassel.

Filmen afventer pt. dansk premieredato.


Welcome to the Punch

Det ligner en slags britisk heist film. Jeg forventer ikke noget mesterværk som sådan, men synes at traileren ser interessant ud. Det er kun anden spillefilm for instruktøren Eran Creevy. På rollelisten finder vi bl.a. James McAvoy, Mark Strong, Andrea Riseborough, David Morrissey og Peter Mullan.

Kan pt. ikke finde nogen dansk premiere info, men det ligner at den ryger direkte på dvd/blu-ray i Sverige d.4. september, så det er formentligt også tilfældet i Danmark.


Mud

‘Mud’ er instrueret af Jeff Nichols, som bl.a. tidligere har lavet ‘Take Shelter’. I rollernes ses bl.a. Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Sam Shepard og Michael Shannon.

Den er pt. ikke planlagt til at få dansk biografpremiere.


The Numbers Station

Filmen er instrueret af danske Kasper Barfoed, som bl.a. tidligere har lavet ‘Kandidaten’.
Filmen har bl.a. John Cusack på rollelisten.

Det ligner desværre pt. at ‘The Numbers Station’ desværre ikke får dansk biografpremiere.

Categories: blog post

Leave a Reply