FilmTips.dk

The Grandmaster

En film om Ip Man, som var ham der trænede Bruce Lee. I hovedrollen ses Tony Leung Chiu Wai, som bl.a. er kendt fra ‘Hero’ og ‘Infernal Affairs’. Den er instrueret af Kar Wai Wong, som bl.a. har lavet ‘Chungking Express’ og ‘In The Mood For Love’.

Dansk premiere d.12.september 2013.


Riddick

Den tredje spillefilm (hvis man ikke tæller tegnefilmen med) om antihelten Riddick. Ud fra traileren ligner det at filmen vender tilbage til rødderne – den minder mere om ‘Pitch Black’ end om ‘The Chronicles of Riddick’ umiddelbart. Dette gør kun at jeg glæder mig endnu mere.

Dansk premiere 12. september 2013.


Rush

En biografisk film om Formel 1 køreren Niki Lauda, som efter en nær-død ulykke i 1976 satte sig tilbage bag rattet efter kun nogle uger, for at kæmpe imod sin rival James Hunt. I hovedrollerne ses Daniel Brühl og Chris Hemsworth. Filmen er instrueret af Ron Howard, kendt for bl.a. ‘Apollo 13’ og ‘Et Smukt Sind’.

Dansk premiere d.26. september 2013.


2 Guns

En undercover actionfilm med Denzel Washington og Mark Wahlberg. Ligner umiddelbart at det nok skal blive underholdende. Filmen er instrueret af Baltasar Kormákur, som bl.a. har instrueret Contraband.

Dansk premiere 26. september 2013.


R.I.P.D.

‘R.I.P.D.’ ligner en blanding mellem ‘Men In Black’ og ‘Constantine’. Jeg har aldrig været særligt pjattet med hverken Ryan Reynolds eller Jeff Bridges, men det ligner udemærket tømmermænds-underholdning. Instrueret af Robert Schwentke, som også har lavet bl.a. Flightplan og Red. Det er nok den af de 5 film jeg glæder mig mindst til.

Dansk premiere d. 8. august 2013.

Categories: blog post

Leave a Reply