FilmTips.dk

Monsters University

Pixar vender tilbage med deres opfølgning på ‘Monsters Inc.’ fra 2001. ‘Monsters University’ er en prequel, hvor vi følger Mike og Sulley igennem deres studietid. Den oprindelige film var jo ret original, så selvom jeg ikke forventer en helt ligeså god fortælling, så plejer folkene hos Pixar jo at vide hvad de laver. Om ikke andet, så vil der formentligt være en del gode grin i filmen. Stemmerne er indspillet af bl.a. Billy Crystal, John Goodman og Steve Buscemi.

Dansk premiere 1.august 2013.


Elysium

2013 er virkelig et sci-fi år og Elysium er med i flokken. Jeg synes at den ser tilpas grumset ud, hvor fremtiden ikke er så stilistisk poleret. Filmen er instrueret af Neill Blomkamp, som også stod for ‘District 9’. På trods af ikke at være et mesterværk, havde den stadig nogle interessandte elementer. I filmen spiller bl.a. Matt Damon, Jodie Foster og William Fichtner.

Dansk premiere d.15.august 2013.


Promised Land

En film om den lille mands kamp. Tror det er en gribende film, selvom det også lugter lidt væk af nogle klichéer. Instrueret af Gus Van Sant, som bl.a. har lavet ‘Good Will Hunting’. Med i filmen er bl.a. Matt Damon, Frances McDormand, Rosemarie DeWitt og John Krasinski fra ‘The Office’ serien.

Dansk premiere d.15.august 2013.


Pain & Gain

En heist-komedie instrueret af Michael Bay med bl.a. Mark Wahlberg, Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Ed Harris, Anthony Mackie og Tony Shalhoub. Det er nok ikke en af de film med mest substans, men til gengæld tror jeg at det er fremragende drengerøvsunderholdning.

Dansk premiere d.5.september 2013.


Gravity

‘Gravity’ handler om to astrunauter der ved en ulykke bliver efterladt alene i rummet. De spilles af George Clooney og Sandra Bullock, som dermed er de to eneste skuespillere i filmen. Den er instrueret af Alfonso Cuarón, som bl.a. har lavet ‘Children of Men’. Filmen skulle have forholdsvis få klip og bl.a. starte med en 17 minutter lang scene uden ét eneste klip. Den er kategoriseret som sci-fi på IMDb, men ud fra den korte trailer kan jeg ikke umiddelbart få øje på hvad det skulle dække over.

Dansk premiere 7.november 2013.

Categories: blog post

Leave a Reply